Potražite nas
Scroll

Život u brojkama.

Vjerujemo da kroz stručan, ozbiljan i otvoren pristup financijama i klijentima, možemo pozitivno utjecati na društvo u kojem živimo.

Revizija

Revizija koja vam pomaže graditi poslovanje.

Kako bismo razumjeli vaše financije, prvo moramo razumjeti vas.

Naše usluge revizije u potpunosti su prilagođene klijentu i nastaju na temelju višegodišnjeg znanja i iskustva. Kvalitetno odrađene revizije produkt su rada naših stručnih zaposlenika koji razumiju industriju u kojoj klijent posluje.

I zato nudimo pametne, poštene i predane revizijske usluge koje pomažu našim klijentima, ali i drugim zainteresiranim dionicima - menadžmentu, dioničarima, kupcima i bankarima – svima onima koji trebaju povjerenje u kvalitetu klijentovih financijskih izvještaja.

Reviziji pristupamo stručno i transparentno, uvijek uz dozu vizije i prilagođeni pristup temeljen na riziku koji naglašava pravodobnu komunikaciju i koordinaciju aktivnosti, a sve s ciljem poboljšanja klijentovog poslovanja, sada i u budućnosti.

Usluge revizije

Pružamo usluge neovisne revizije financijskih izvještaja, usluge ograničenih pregleda, revizije posebne namjene te usluge regulatorne revizije. Naše usluge su u skladu s vodećim revizorskim praksama i međunarodnim standardima.

Financijski due diligence

Pružamo usluge financijske analize investitorima kako bi se identificirali mogući rizici i utvrdila vrijednost pojedinih društava koje su predmet potencijalnih investicija.

Usluge istraživanja prijevara

Primjena tehnika istraživanja prijevare nije limitirana samo na poslovne knjige već i na intervjue te poslovne procese u kojima je prijevara mogla nastati. Naši savjetnici imaju značajno iskustvo na ovakvim projektima.