Potražite nas
Scroll

Mi volimo svoj posao.

Iskren pristup, ljubav prema struci i želja za stvaranjem kvalitetnijeg društva garancija su da ćemo dati sve od sebe na baš svakom projektu. A ponekad i više od toga.

Naša priča

Dobro došli u svijet vrhunskih stručnjaka, dobro došli u svijet TP Prime grupe.

Kroz svaki novi projekt, dan po dan, mijenjamo društvo u kojem živimo.

Grupu smo osnovali 2012. godine kada smo prepoznali priliku za gradnjom stručne, transparentne, znanju i ljudima okrenute savjetodavne kuće na hrvatskom, ali i širem tržištu. Zadovoljstvo klijenata i brojke govore da se od tada vrlo uspješno bavimo poreznim i poslovnim savjetovanjem, pružanjem računovodstvenih usluga te revizijom.

Naša misija je pružiti klijentima oslonac u svakodnevnom poslovanju. Za njih tumačimo propise i pronalazimo rješenja za poslovne situacije u kojima se zateknu. Srećom, mi volimo svoj posao. I znamo da smo ga dobro obavili kad poboljšanja u klijentovom poslovanju poboljšaju živote ljudi koji imaju direktne i indirektne veze s njima. S druge strane formiramo i mlade stručnjake te stvaramo kontinuirani rast naše grupe. S obzirom da je naš posao znanje, stavljamo jak naglasak na stalnu edukaciju naših zaposlenika. Predanim pristupom poslu, inzistiranjem na visokoj kvaliteti usluge koju obavljamo, situaciju po situaciju, brojku po brojku, mijenjamo društvo u kojem živimo.

Takav pristup i filozofija znači da mi vjerujemo u sebe. Vidjet ćete to iz načina na koji razmišljamo, govorimo i radimo. Vjerujemo da smo razvili potpuno “naš”, primeovski pristup poslu - know-how i iskustvo stečeno kroz dugogodišnje savjetovanje klijenata iz raznih industrija uvijek s čovjekom na prvom mjestu. Uostalom, na našem ste webu, možda se u to uskoro uvjerite sami.