Potražite nas
Scroll

Priča o nama je priča o njima.

Okupili smo tim ljudi koji vjeruje da su ljudi, stabilne financije, malo i srednje poduzetništvo temelj uspješnijeg i sretnijeg društva. I zato ćemo vam rado pomoći.

Ljudi

Financije mogu promijeniti svijet.

Okupili smo ljude koji vjeruju u ljudski pristup financijama.

Nećemo vam lagati, vjerujemo da smo okupili najbolje moguće ljude za ovaj posao. Ljude koji svaki dan svi dolaze na posao s istim ciljem: kako bi pomoću financija i znanja pozitivno utjecali na ljude i svijet oko sebe.

Okupili smo više od dvadeset istomišljenika, stručnjaka iz područja računovodstva, poreznog savjetovanja i revizije, na mjestu na kojem mogu ostvariti svoje profesionalne ciljeve, ali uvijek s dovoljno vremena za sebe i svoje interese.

I ne samo to. TP Prime je mjesto koje, kroz rad, edukacije i mentorstvo, mladim ljudima može ponuditi odlične uvjete za stvaranje kvalitetnog života u Hrvatskoj.

Naši ljudi

Ulaganjem u naše ljude, gradimo društvo stručnjaka. Ovo su samo neki od njih.

Edo Tuk

Edo je managing partner TP Prime grupe. Ovlašteni je porezni savjetnik s 20 godina profesionalnog iskustva koje je stjecao radom u nekoliko međunarodnih savjetodavnih kuća.

Davorka Briški

Davorka je partner u odjelu revizije te posjeduje licencu ovlaštenog revizora, ovlaštenog internog revizora i certifikat ACCA.

Nika Miloloža

Nika je senior manager u odjelu poreznog savjetovanja. Poreznim savjetovanjem se bavi deset godina.

Majda Bećirović

Majda je manager u odjelu računovodstva. U TP Prime grupi je od samog njenog osnutka.